...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

Kisker VIR v2018

Kiskereskedelmi, Vendéglátói Értékesítési és Pénzügyi Rendszer

Új modulokkal megújult a kiskereskedelmi rendszerünk és így ismét elérhető a RakSys és ÉtteremSys rendszer a KiskerVIR v2018! Az új rendszer minden tekintetben utódja a korábbiaknak, de nagyon sok újdonság is került bele. A KiskerVIR is vásárolható, vagy bérelhető akár szezonális időszakra is,  2017.Novembertől!

Kiknek ajánljuk?

A dinamikusan bővíthető raktáradatoknak köszönhetően mindenfajta kereskedelmi tevékenységhez használható (Élelmiszer, Étterem, Műszaki terület). Komplett Raktár kezelés, Értékesítés, Szállítólevél, Árajánlat , Rendelés készítés. Deviza számla kiállítása!

Leltár, több gépről hálózatról vagy nélküle!

Éttermi modul: Menü összeállítás, Asztalra rendelés, Azonnali fogyasztás. Több rendelés kijelző hely (Grill, Konyha, Ital pult stb..) Számlázás – valutában is! Érintő képernyő is kapcsolható hozzá!

Kérjen bemutatót! << bemutató >>

(c) cTm Szoft Bt. 2017

info@ctmszoft.hu

Hírek

 • Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése
  2018-02-21 07:43:49

   

  Rendszereinkbe is beépítésre kerül és várhatóan Áprilistól kerül a átadásra az OnLine modul, teljes próba lehetőséggel, hogy a határidő zökkenőmentes legyen partnereink számára!
  Bővebb információ: info@ctmszoft.hu

   
 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • 2017 / 18

  Tisztelt Partnereink, Látogatóink!

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!


   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Rendszerbemutató Országjárás ‘17
  2017-10-24 08:50:41

   Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk November hónapban! Időpont egyeztetés miatt kérem jelentkezzen << itt >>  vagy adja meg elérhetősőgét az info@ctmszoft.hu címünkre...  hamarosan visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt.

   

 • Rendszerbemutató 2018!
  2017-09-20 08:23:36

   Készüljön fel a 2018-ra! Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére. 

   Tovább >>> 


   

 • Korábbi híreink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Szavazás

Ön hogyan szeret megismerkedni egy új rendszerrel?
Interneten keresztül
Személyesen
Asztali nézet