...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

SzámlaSys - Cikkelemes forint és valuta alapú számlázó program

 

 

A programot olyan cégeknek, egyéni vállalkozásoknak ajánljuk, akik egy előre feltöltött cikk és vevő törzsből akarnak számlákat készíteni egy vagy több valutanem használatával. A program képes előre bevitt és egyedi árakkal készíteni számlát. A számla ellátható cég logóval.

A SzámlaSys része egy a számlákkal kapcsolatos lekérdezési modul, ahol könnyen visszanyerhető adatok állnak rendelkezésre:

 • Forgalom
 • Értékesített cikkek
 • Vevő-top lista
 • Kintlévőség 
 • stb...

 

A programmal előállítható stornó és jóváíró számla is. A SzámlaSys "B" verziója tartalmaz egy bejövő számla modult, ahol rögzíteni lehet a bejövő számlákat (opcionális) melyek szintén likvidálhatóak, így a felhasználó teljes képet kap a pénzügyi helyzetről.

 

Ha szeretne több információt kapni a rendszerünkről, kérem, töltse le a "Bővebben a SzámlaSys-ről" a dokumentumot melyben a modulok működéséről bővebb információt kaphat.

 

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt oldalon található űrlap segítségével, hogy kollégánk a megadott kérdéseire önnek személyre szabott választ adhasson e-mail-en vagy telefonon.

 A SzámlaSys rendszer új modult kapott így képes PROFOMA kiállítására is.

 

Kérjen bővebb információt :  info@ctmszoft.hu

 


 

Hírek

 • Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése
  2018-02-21 07:43:49

   

  Rendszereinkbe is beépítésre kerül és várhatóan Áprilistól kerül a átadásra az OnLine modul, teljes próba lehetőséggel, hogy a határidő zökkenőmentes legyen partnereink számára!
  Bővebb információ: info@ctmszoft.hu

   
 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • 2017 / 18

  Tisztelt Partnereink, Látogatóink!

  Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!


   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Rendszerbemutató Országjárás ‘17
  2017-10-24 08:50:41

   Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk November hónapban! Időpont egyeztetés miatt kérem jelentkezzen << itt >>  vagy adja meg elérhetősőgét az info@ctmszoft.hu címünkre...  hamarosan visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt.

   

 • Rendszerbemutató 2018!
  2017-09-20 08:23:36

   Készüljön fel a 2018-ra! Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére. 

   Tovább >>> 


   

 • Korábbi híreink

Asztali nézet