...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

 

...célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

F  u  v  a  r  S  y  s  "VIR"

Fuvarszervező, Költségelemző és Pénzügyi Rendszer

- Rendszer bemutató -

fuvarsys_logo.jpg

 

Tisztelt Látogató!

Nagyon sok szeretettel köszöntjük web oldalunkon ahol betudjuk Önnek online módon mutatni a FuvarSys  VIR Fuvarszervező, Költségelemző és Pénzügyi Rendszerünket. Kérem szánjon időt bemutatónkra és ha további kérdése, kérése van vagy konzultációt kér, kérem keressen bennünket az oldal alján található elérhetőségeink egyikén.

 

Örömmel mutatjuk be Önnek a FuvarSys VIR Rendszerünket melyet cégünk egyik vezető szoftverrendszerének tartunk. A rendszer kifejlesztésre 1995-ben kaptunk megbízást és még abban az évben átadtuk az első verziót... Elmondhatjuk, hogy mára körülbelül 500 a fuvarozás különböző területén dolgozó cég használja - a visszajelzések, ajánlások alapján - megelégedéssel .

Látható, hogy a rendszer hosszú évek alatt, több cég szakembereinek tapasztalatával, segítségével készült, folyamatos "nyúzópróba" mellett.

 

Úgy érezzük joggal elmondható a FuvarSys VIR rendszerről, hogy az 500 különböző verzió installálása alatt szinte minden olyan problémával találkoztunk, amivel a leendő partnereink megkeresnek bennünket. Mivel a rendszer és szakembereink szinte azonnal tudnak megoldást kínálni a felmerült problémákra, így képesek vagyunk a nagyon rövid időn belüli telepítést, rendszerbeállítást vállalni.


A rendszer egy átfogó több modulból összeintegrált csomag, tapasztalataink alapján szükséges a személyes rendszerbemutató, ennek hiányában "demo" programot nem áll módunkban adni. Természetesen a bemutató Interneten keresztül INGYENES.

A rendszert két csomagban kínáljuk a "B" verziót a Szállítmányozók részére a "C" verziót pedig a Szállító, Szállítmányozó Költségelemzést végző cégek részére. A rendszereket használják gyűjtőfuvarozó és futárcéget egyaránt.

 

A rendszerünk a felhasználóink számára könyvelési alapadatokat szolgáltat, amit integrálni tudunk a könyvelői rendszerekkel, ezzel kiküszöböljük a számlák ismételt rögzítését.

Több partnerünknél sikerrel kapcsoltunk össze külső adatbeviteli eszközt a FuvarSys-el például üzemanyagkút adatait, ahol a gépjárművek, gépjárművezetők tankolási adatainak feldolgozása automatizálva lett. De kapcsoltunk a FuvarSys-hez Internetről letöltött üzemanyag-tankolásokat is. 

A rendszert felépítő modulok és róluk bővebben...

 

 

1.

T ö r z s   a d a t o k

- A FuvarSys VIR a gyors és hatékony munkavégzés miatt a visszatérő adatokat törzsadatbázisban tárolja (Vevők, Alvállalkozók, Gépkocsivezetők, Gépkocsik, Le – Fel rakóhelyek stb...) Az adatok mindenkinek elérhetőek a munkavégzéshez, de adatkinyerést (nyomtatást) felhasználói színt korlátoz.

- További segéd adatok: Megbízókhoz ügyféltörzs, Hitelkeret, Saját gépkocsivezetőkhöz szabadságos terv stb..

- Természetesen megoldott a 2016-tól kötelező cím felbontás a szükséges NAV jelentéshez!

2.

F u v a r n a p l ó

- Visszaigazolás, Fuvarmegbízás, Gyűjtő-Fuvarmegbízás, Rakodási-jegyzék, Útba-indítás. A Fuvarnaplóba kerül be minden a fuvarral kapcsolatos adat. A bevitt adatból lehet elkészíteni a szükséges nyomtatványokat - természetesen idegennyelven is mely azonnal e-mailben küldhető!

- A naplóba bevihető az EKAER szám mely a nyomtatványok része lesz. A fuvarok bővíthetőek VÁM információkkal, elkészíthetőek alap VÁM-olást segítő adatlapok.

- A fuvarokhoz komplett Raklap nyilvántartás rendelhető, el nem számoltak listázhatóak.

2017-től elérhető és része a rendszernek a Konténerszállító modul mivel a konténerek fuvarozása több további adatrögzítést igényel.

>>> Fuvarnapló képgaléria <<< 

3.

O k m á n y o k   k e z e l é s e 

- A rendszer tárolja és kezeli a fuvarhoz kapcsolódó okmányokat (CMR, Menetlevél, Fuvarlevél stb.) Bővebben >>>

4.

V a l u t a k e z e l é s

- Kiadott valuta és okmány az útba indításon...

5.

S z á m l á z á s

- Járat számla, Gyűjtő számla, Egyéb nem fuvarszámla, Előleg számla, Díjbekérő (Pro Forma)...

- Lehetőség van előlegszámlán kapott összegek, folyamatos felhasználására végszámláknál! 

- Megadható, hogy a Vevő kér-e Számlát e-mailben,ha igen a száma elkészítése után azt elküldheti e-mailben is!

6.

P é n z ü g y

- Ki és bejövő számlák, számlalikvidáció, kompenzáció, kintlévőség, esedékesség, egyenlegközlő stb..,

- A rendszer automatikusan összeállítja a kintlévőségről a Fizetési felszólítást és azt egyszerűen elküldheti e-mailben a partnerének! 

- Adatexport a kimenőszámlákról több főkönyv felé,

7.

Valutapénztár

- Korlátlan számú Valuta pénztár nyitható és kezelhető, kiadási, visszavételi bizonylatokkal melyek szigorú sorszámozásúak.

- A kimenő és bejövő számlák adatairól egyszerűen vagy automatikusan készíthető Kiadási vagy Bevételi Pénztárbizonylat 

8.

J á r a t é r k e z t e t é s

- Fuvarköltség feldolgozás, futott, rakott km, tankolás, a járatra felhasznált költségek költséggyűjtőnként,

- A fuvarokhoz digitális okmányok hozzárendelése, így az archív időszakban a fuvarokhoz rendelt okmányok kulcsszavakkal, sorszámokkal gyorsan előkereshetőek.

V e z e t ő i   k i m u t a t á s o k, 

VIR Vezetői Információs Rendszer

1.

Gyűjtő kimutatások, Járatra, Gépjárműre, Gépjárművezetőre, km-re eső bevétel-költség

2.

Napidíj, (Belföldi napidíj is), Üzemanyag megtakarítás,

3.

A gyűjtő listák analitikus kimutatása ellenőrzésekhez

4.

Átadott minta alapján egyedi listák, elemzések készítése.

A rendszer kis és nagygépes hálózatra fel van készítve így a bemutató során a feladat pontos ismeretében meghatározhatjuk az optimális rendszert.

Ha szeretne több információt kapni a rendszerünkről, kérem, töltse le a "Bővebben a FuvarSys-ről" a dokumentumot melyben a modulok működéséről bővebb információt kaphat.

*

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt oldalon található űrlap segítségével (vagy Kérje ingyenes Szoftverbemutatónkat!), hogy kollégánk a megadott kérdéseire önnek személyre szabott választ adhasson e-mail-ben vagy telefonon.


Kérje ingyenes Szoftverbemutatónkat!

 

További jó munkát kívánunk!

cTm Szoft Bt.

 • Tivadari Mihály
 • +36 20 980 7628
 • info@ctmszoft.hu

 

Telepített FuvarSys VIR rendszereink (kivonat)

Vissza a lap elejére

 

Hírek

 • Rendszerbemutató Országjárás ‘18

  Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys_VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk Novemberben!

  Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetősőgét a ctmszoft@gmail.com címre.

  Visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Bemutató 2019!
  2018-09-24 08:00:00

   

  Készüljön fel 2019-re!  Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére.

  Kérjen visszahívást!


   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • FONTOS!
  2018-06-01 10:47:29

  FONTOS: Július 1-től új szabályok az online számlázásban.

  >>> Cégmenedzser <<<

  Rendszereink már megfelelnek ennek az elvárásnak! Hamarosan Ön is kipróbálhatja, de előtte az alaplépéseket el kell végeznie, kérem olvassa el a fenti linket!


   

 • Régi ÉtteremSys!
  2018-03-01 08:24:12

  Technika és törvényi változások figyelembevétele miatt az Éttermi rendszereink cseréje szükségessé vált! A korábbi verziók használhatóak, de azokra már nem tudunk biztosítani támogatást így kérjük a partnereinket, hogy térjenek át az ÉtteremSys VIR v2018 rendszerünkre, ezzel kapcsolatban keressenek bennünket állunk rendelkezésre!


   

 • Indulhat a számlázó szoftverek online bekötése
  2018-02-21 07:43:49

   

  Rendszereinkbe is beépítésre kerül és várhatóan Áprilistól kerül a átadásra az OnLine modul, teljes próba lehetőséggel, hogy a határidő zökkenőmentes legyen partnereink számára!
  Bővebb információ: info@ctmszoft.hu

   
 • Partnereink - 2018
  2018-02-01 08:10:35

  Az ide felhasználói évtől is több új céget köszönthetünk felhasználóink között, köszönjük a bizalmat és további jó munkát kívánunk! (ACE Cargo Kft, Dél-Bácska zRt, Germán Trans Kft., Graincargo Kft., Henci Group Kft., K+K Spedit Kft., MJM Trans Kft., RAW Trans Kft.


   

 • ÉtteremSys VIR Visual
  2018-01-19 09:02:41

   

   A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

   

 • CRM rendszer
  2017-11-17 15:26:24

  Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi is ez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

  További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
  Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

   
 • Rendszerbemutató Országjárás ‘17
  2017-10-24 08:50:41

   Ha szeretne megismerkedni a FuvarSys VIR rendszerrel mi elvisszük Önnek és megmutatjuk November hónapban! Időpont egyeztetés miatt kérem jelentkezzen << itt >>  vagy adja meg elérhetősőgét az info@ctmszoft.hu címünkre...  hamarosan visszahívjuk!

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt.

   

 • Rendszerbemutató 2018!
  2017-09-20 08:23:36

   Készüljön fel a 2018-ra! Ha új számítógépes rendszert szeretne bevezetni akár egy számlázót vagy Vállalatirányítási Rendszert lépjen időben! Kérje ingyenes szoftverbemutatónkat Fuvarozás, Raktározás területén állunk szíves rendelkezésére. 

   Tovább >>> 


   

 • Korábbi híreink

Asztali nézet