...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

 

...célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

F  u  v  a  r  S  y  s  "V.I.R."

Fuvarszervező, Költségelemző és Pénzügyi Rendszer

- Rendszer bemutató -

fuvarsys_logo.jpg

 

Tisztelt Látogató!

Nagyon sok szeretettel köszöntjük web oldalunkon ahol betudjuk Önnek online módon mutatni a FuvarSys  VIR Fuvarszervező, Költségelemző és Pénzügyi Rendszerünket. Kérem szánjon időt bemutatónkra és ha további kérdése, kérése van vagy konzultációt kér, kérem keressen bennünket az oldal alján található elérhetőségeink egyikén.

 

Örömmel mutatjuk be Önnek a FuvarSys VIR Rendszerünket melyet cégünk egyik vezető szoftverrendszerének tartunk. A rendszer kifejlesztésre 1995-ben kaptunk megbízást és még abban az évben átadtuk az első verziót... Elmondhatjuk, hogy mára körülbelül 500 a fuvarozás különböző területén dolgozó cég használja - a visszajelzések, ajánlások alapján - megelégedéssel .

Látható, hogy a rendszer hosszú évek alatt, több cég szakembereinek tapasztalatával, segítségével készült, folyamatos "nyúzópróba" mellett.

 

Úgy érezzük joggal elmondható a FuvarSys VIR rendszerről, hogy az 500 különböző verzió installálása alatt szinte minden olyan problémával találkoztunk, amivel a leendő partnereink megkeresnek bennünket. Mivel a rendszer és szakembereink szinte azonnal tudnak megoldást kínálni a felmerült problémákra, így képesek vagyunk nagyon rövid időn belüli telepítést, rendszerbeállítást vállalni.


A rendszer egy átfogó több modulból összeintegrált csomag, tapasztalataink alapján szükséges a személyes rendszerbemutató, ennek hiányában "demo" programot nem áll módunkban adni. Természetesen a bemutató Interneten keresztül INGYENES.

A rendszert két csomagban kínáljuk a "B" verziót a Szállítmányozók részére a "C" verziót pedig a Szállító, Szállítmányozó Költségelemzést végző cégek részére. A rendszereket használják gyűjtőfuvarozó és futárcéget egyaránt.

 

A rendszerünk a felhasználóink számára könyvelési alapadatokat szolgáltat, amit integrálni tudunk a könyvelői rendszerekkel, ezzel kiküszöböljük a számlák ismételt rögzítését.

Több partnerünknél sikerrel kapcsoltunk össze külső adatbeviteli eszközt a FuvarSys-el például üzemanyagkút adatait, ahol a gépjárművek, gépjárművezetők tankolási adatainak feldolgozása automatizálva lett. De kapcsoltunk a FuvarSys-hez Internetről letöltött üzemanyag-tankolásokat is. 

A rendszert felépítő modulok és róluk bővebben...

  

1.

T ö r z s   a d a t o k

- A FuvarSys VIR a gyors és hatékony munkavégzés miatt a visszatérő adatokat törzsadatbázisban tárolja (Vevők, Alvállalkozók, Gépkocsivezetők, Gépkocsik, Le – Fel rakóhelyek stb...) Az adatok mindenkinek elérhetőek a munkavégzéshez, de adatkinyerést (nyomtatást) felhasználói színt korlátoz.

- További segéd adatok: Megbízókhoz ügyféltörzs, Hitelkeret, Saját gépkocsivezetőkhöz szabadságos terv stb..

- Természetesen megoldott a 2016-tól kötelező cím felbontás a szükséges NAV jelentéshez!

2.

F u v a r n a p l ó

- Visszaigazolás, Fuvarmegbízás, Gyűjtő-Fuvarmegbízás, Rakodási-jegyzék, Útba-indítás. A Fuvarnaplóba kerül be minden a fuvarral kapcsolatos adat. A bevitt adatból lehet elkészíteni a szükséges nyomtatványokat - természetesen idegennyelven is mely azonnal e-mailben küldhető!

- A naplóba bevihető az EKAER szám mely a nyomtatványok része lesz. A fuvarok bővíthetőek VÁM információkkal, elkészíthetőek alap VÁM-olást segítő adatlapok.

- A fuvarokhoz komplett Raklap nyilvántartás rendelhető, el nem számoltak listázhatóak.

2017-től elérhető és része a rendszernek a Konténerszállító modul mivel a konténerek fuvarozása több további adatrögzítést igényel.

3.

O k m á n y o k   k e z e l é s e 

- A rendszer tárolja és kezeli a fuvarhoz kapcsolódó okmányokat (CMR, Menetlevél, Fuvarlevél stb.) Bővebben >>>

4.

V a l u t a k e z e l é s

- Kiadott valuta és okmány az útba indításon...

5.

S z á m l á z á s

- Járat számla, Gyűjtő számla, Egyéb nem fuvarszámla, Előleg számla, Díjbekérő (Pro Forma)...

- Lehetőség van előlegszámlán kapott összegek, folyamatos felhasználására végszámláknál! 

- Megadható, hogy a Vevő kér-e Számlát e-mailben,ha igen a száma elkészítése után azt elküldheti e-mailben is!

6.

P é n z ü g y

- Ki és bejövő számlák, számlalikvidáció, kompenzáció, kintlévőség, esedékesség, egyenlegközlő stb..,

- A rendszer automatikusan összeállítja a kintlévőségről a Fizetési felszólítást és azt egyszerűen elküldheti e-mailben a partnerének! 

- Adatexport a kimenőszámlákról több főkönyv felé,

7.

Valutapénztár

- Korlátlan számú Valuta pénztár nyitható és kezelhető, kiadási, visszavételi bizonylatokkal melyek szigorú sorszámozásúak.

- A kimenő és bejövő számlák adatairól egyszerűen vagy automatikusan készíthető Kiadási vagy Bevételi Pénztárbizonylat 

8.

J á r a t é r k e z t e t é s

- Fuvarköltség feldolgozás, futott, rakott km, tankolás, a járatra felhasznált költségek költséggyűjtőnként,

- A fuvarokhoz digitális okmányok hozzárendelése, így az archív időszakban a fuvarokhoz rendelt okmányok kulcsszavakkal, sorszámokkal gyorsan előkereshetőek.

V e z e t ő i   k i m u t a t á s o k, 

VIR Vezetői Információs Rendszer

1.

Gyűjtő kimutatások, Járatra, Gépjárműre, Gépjárművezetőre, km-re eső bevétel-költség

2.

Napidíj, (Belföldi napidíj is), Üzemanyag megtakarítás,

3.

A gyűjtő listák analitikus kimutatása ellenőrzésekhez

4.

Átadott minta alapján egyedi listák, elemzések készítése.

A rendszer kis és nagygépes hálózatra fel van készítve így a bemutató során a feladat pontos ismeretében meghatározhatjuk az optimális rendszert.

Ha szeretne több információt kapni a rendszerünkről, kérem, töltse le a "Bővebben a FuvarSys-ről" a dokumentumot melyben a modulok működéséről bővebb információt kaphat.

*

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kontakt oldalon található űrlap segítségével (vagy Kérje ingyenes Szoftverbemutatónkat!), hogy kollégánk a megadott kérdéseire Önnek személyre szabott választ adhasson e-mail-ben vagy telefonon.


K é r j e  i n g y e n e s  S z o f t v e r b e m u t a t ó n k a t  !

 

További jó munkát kívánunk!

cTm Szoft Bt.

 • Tivadari Mihály
 • +36 20 980 7628
 • ctmszoft@gmail.com

 

Telepített FuvarSys VIR rendszereink (kivonat)

Vissza a lap elejére

 

Hírek

 • OnLine Számla 2020.07.01.
  2020-02-01 07:47:57
  2020. július 1-jétől áfa értékhatárra tekintet nélkül kötelezővé válik az online számlakiállítás vagy más néven OnLine Számla beküldés, ha a vevő is adóalany. 2021-től pedig a magánszemélyek felé kiállított számlára is igaz lesz ez. A rendszereink ezt a feladatot elvégzik, ha kérdése lenne akár új vagy régi partnereinknek kérjük tegyék fel azt a ctmszoft@gmail.com címünkön.
   
 • Tisztelt Partnereink!

 • FuvarVIR v2020 bemutató
  2019-10-04 08:00:46

   Kérjük ismerkedjen meg a FuvarSys VIR ( Fuvarszervező, Költségkezelő és Pénzügyi rendszer-el ). Mi elvisszük Önökhöz és bemutatjuk Novemberben! Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetőségét a ctmszoft@gmail.com címre - Visszahívjuk!


   

  Vagy jelentkezzen ingyenes szofverbemutatóra!  >>> Jelentkezés <<<


   

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Változás!
  2019-04-30 06:45:20

   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy hónap haladékot biztosít az OnLineszámla 2019.05.02-re tervezett módosítások bevezetésére! A rendszereink ennek a törvénynek megfelelve dolgoznak már, így a partnereinknek nem kell semmit sem tenni, de a hasonló változások miatt a frissítések elvégzése fontos feladat marad!


   

 • OnLine Számla v2.0
  2019-03-27 08:08:00

   

  Úgy érzi sokat frissítjük a rendszereinket? Unja is talán? 
  Kérjük ne tegye, az Ön érdekében tesszük..., hogy mik változtak és fognak a jövőben erről olvashat az alábbi linken! Online Számla v2.0

 • NAV OnineSzámla 3. hó!
  2019-03-18 08:08:58

  A NAV kötelező Onlineszámla módosításainak megfelelően a rendszerinket a hónap folyamán cseréljük!


   

 • LOG Raktár v2019
  2018-11-29 08:45:16

   Partnereink igényeihez igazodva Önállóan is forgalmazzuk  ezt követően a “LOG Raktár” rendszerünket! A rendszer alkalmas egy komplett logisztikai raktár irányítására (Betárolás, Komissió, Kitárolás stb.) További információ, bemutató igénylés : ctmszoft@gmail.com címen.

   

   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • Korábbi híreink

Asztali nézet