...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

Tisztelt Látogató!

 

A partnereinktől / felhasználóinktól kapott visszatérő kérdéseket gyűjtjük itt össze, ezekre a válaszokra megpróbálunk kimerítő válasz adni, hogy bármikor egy elővehető tudástár alakuljon ki a nem napi rutinnal használt modulok terén.

Ha Ön is szeretne itt olvasni egy-egy felmerült problémáról, feladat megoldásról a rendszereinkkel kapcsolatban, kérem jelezze felénk a következő email címen: info@ctmszoft.hu

 


 

1. Főkönyvi feladás visszavonása.

2. Adatok küldése a cTm Szoft rendszeréhez

 

1. Főkönyvi feladás visszavonása.

A FuvarSys (RakSys) rendszer a kimenőszámlákat áttudja adni könyvelő rendszerek részére további (könyvelés) felhasználás céljára. A számlák átadására egy alkalommal kerülhet sor, az átadás dátumát a gép feljegyzi és az átadás csomagot sorszámozza. Az egyszeri átadás célja, hogy egy számla 2x ne legyen lekönyvelve.

Mi legyen ha nem lett lekönyvelve a kimenőszámla csomag?

A FuvarSys a számlákat újra nem adja át ezért ha még is átakarja adni a számlák azok feladási státuszát vissza kell vonni és ezt követően újra átadható lesz.

Számla Feladási Státus visszaállítás...

Lépjen be a Számla / Számlalista ablakba és és ott ha egy feladott számlára kattint és az ablakban jobbra megy látható lesz egy FELADÁS DÁTUMA és FELADÁS Sorszáma...

szamlalista01.jpg

 

Egy feladott számlán ha jobb egérgombot nyom akkor a feljövő repülőmenük között válassza az „Azonos sorszámú tételek visszavonása” almenüt. A Számlák feladás szempontból vissza lesznek állítva és újra feladhatóak.

 

További jó munkát!

cTm Szoft Bt.

Vissza a lap elejére...

 


 

2. Adatok küldése a cTm Szoft szerverére.

Az aktuális adatokat akkor célszerű a cTm szerverére elküldeni ha:

 • olyan kérdésben szeretne konzultálni, amihez az adatokat látnunk kell.

 • az adatait plusz biztonságban akarja tudni és a szerverünket használja másodlagos biztonsági háttérnek.

 • esetleg valami hiba keletkezett amit javítani kell,


 

Az adatok elküldése FTP szerverünkre történik ezért OnLine Internet elérésre szűkség van és engedélyezni kell az FTP kapcsolati lehetőséget. (Általában ez így van mindenkinél)

 

Az adatküldés lépései.

 

Bejelentkezés után be kell lépni a az EGYÉB menü Adatbázis mentés ablakba (Ez az ablak jön fel a rendszerekből történő kilépéskor is).

arhiv_01.jpg

Meg kell nyomni a Biztonsági mentés – FTP nyomógombot. A rendszer elkezdi az adatok leválogatását és erről egy FEKETE ablakban kap tájékoztatást.

arhiv_02.jpg

FONTOS! Amíg a FEKETE ablak magától be nem záródik nem lehet tovább lépni. Ez lehet akár 1 perc is.

arhiv_03.jpg

… ha bezáródott kérem reagáljon IGEN nyomógombbal. És a gép az előzőekben leválogatott csomagot elkezdi elküldeni a cTm Szoft Szerverére. Erről egy FEKETE ablakban kap információt.

arhiv_04.jpg

FONTOS! Amíg a FEKETE ablak magától be nem záródik nem lehet tovább lépni. Ez lehet akár 1-3 perc is.

 

Ha az ablak bezáródott a csomag átment,  kérem az OK gombbal fejezze be a feladatot.

arhiv_05.jpg

 

Köszönjük a figyelmét további jó munkát!


Vissza a lap elejére...

Hírek

 • OnLine Számla 2020.07.01.
  2020-02-01 07:47:57
  2020. július 1-jétől áfa értékhatárra tekintet nélkül kötelezővé válik az online számlakiállítás vagy más néven OnLine Számla beküldés, ha a vevő is adóalany. 2021-től pedig a magánszemélyek felé kiállított számlára is igaz lesz ez. A rendszereink ezt a feladatot elvégzik, ha kérdése lenne akár új vagy régi partnereinknek kérjük tegyék fel azt a ctmszoft@gmail.com címünkön.
   
 • Tisztelt Partnereink!

 • FuvarVIR v2020 bemutató
  2019-10-04 08:00:46

   Kérjük ismerkedjen meg a FuvarSys VIR ( Fuvarszervező, Költségkezelő és Pénzügyi rendszer-el ). Mi elvisszük Önökhöz és bemutatjuk Novemberben! Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetőségét a ctmszoft@gmail.com címre - Visszahívjuk!


   

  Vagy jelentkezzen ingyenes szofverbemutatóra!  >>> Jelentkezés <<<


   

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Változás!
  2019-04-30 06:45:20

   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy hónap haladékot biztosít az OnLineszámla 2019.05.02-re tervezett módosítások bevezetésére! A rendszereink ennek a törvénynek megfelelve dolgoznak már, így a partnereinknek nem kell semmit sem tenni, de a hasonló változások miatt a frissítések elvégzése fontos feladat marad!


   

 • OnLine Számla v2.0
  2019-03-27 08:08:00

   

  Úgy érzi sokat frissítjük a rendszereinket? Unja is talán? 
  Kérjük ne tegye, az Ön érdekében tesszük..., hogy mik változtak és fognak a jövőben erről olvashat az alábbi linken! Online Számla v2.0

 • NAV OnineSzámla 3. hó!
  2019-03-18 08:08:58

  A NAV kötelező Onlineszámla módosításainak megfelelően a rendszerinket a hónap folyamán cseréljük!


   

 • LOG Raktár v2019
  2018-11-29 08:45:16

   Partnereink igényeihez igazodva Önállóan is forgalmazzuk  ezt követően a “LOG Raktár” rendszerünket! A rendszer alkalmas egy komplett logisztikai raktár irányítására (Betárolás, Komissió, Kitárolás stb.) További információ, bemutató igénylés : ctmszoft@gmail.com címen.

   

   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • Korábbi híreink

Asztali nézet