...Célunk az Ön hatékonyságának a növelése...

Cégre szabott, egyedi megoldások partnereink részére.
MENÜ

A r h í v u m - amiről korábban beszámoltunk.

 

 

FONTOS!

FONTOS: Július 1-től új szabályok az online számlázásban.

>>> Cégmenedzser <<<

Rendszereink már megfelelnek ennek az elvárásnak! Hamarosan Ön is kipróbálhatja, de előtte az alaplépéseket el kell végeznie, kérem olvassa el a fenti linket!


 

Régi ÉtteremSys!

Technika és törvényi változások figyelembevétele miatt az Éttermi rendszereink cseréje szükségessé vált! A korábbi verziók használhatóak, de azokra már nem tudunk biztosítani támogatást így kérjük a partnereinket, hogy térjenek át az ÉtteremSys VIR v2018 rendszerünkre, ezzel kapcsolatban keressenek bennünket állunk rendelkezésre!   


 

ÉtteremSys VIR Visual 

 A több mint 15 éve piacon lévő Éttermi rendszerük megújult! Ismerkedjem meg az új ÉtteremSys VIR v2018 Visuál” rendszerrel akár új vagy régi felhasználónkén! Ingyenes bemutató, árajánlat kérés az info@ctmszoft.hu címen. 

 

CRM rendszer

 Biztos Ön is hallott már a CRM (Ügyfélkapcsolat) rendszerekről, ha hallott de nem ismeri, hogy mi isez <<< itt olvashat róla! >>> 2018-tól a FuvarSys VIR tartalmazza a kapcsolódó CRM rendszert.

További információt kérhet az info@ctmszoft.hu címen
Üdvözlettel: cTm Szoft Bt.

 

Kisker VIR 2018

Készüljön fel a 2018-ra!   Új modulokkal megújult a kiskereskedelmi rendszerünk és így ismét elérhető a RakSys és ÉtteremSys rendszer a KiskerVIR v2018!

Bővebben >>>  

 

RakSys LOG Logisztikai Raktár

Újra elérhetővé tettük a RakSys LOG Logisztikai (Bérraktározási) Rendszerünk v2018-as verzióját. Kisebb, Közepes bérraktározást folytató cégek részére komplett nyilvántartás... (Ki és Beszállítás, Készlet, Leltár, Számlázás, Pénzügy stb.) Elérhetőbb mint gondolná!

Bővebb információ: info@ctmszoft.hu e-mail címen, kollégáink hamarosan visszahívják! 


 

VIR Rendszer új Pénzügy

  Átadásra került a FuvarSys VIR rendszer új Pénzügyi modulja ami már képes leválogatni automatikusan az Esedékes számlákat és egyben azokat elküldeni E-mailben, ezzel nagyban hatékonyabbá tenni a Pénzügyekkel foglalkozó kolléga dolgát!

RLB 60 Könyvelési rendszer

Elérhető a kimenőszámlák átadási lehetősége már az RLB-60 kettős-könyviteli rendszere felé is a FuvarSys VIR és a SzámlaSys VIR rendszereinkből!

Bővebb infomációt kérhet: info@ctmszoft.hu címen.

Új Főkönyvi csatolás!

Elérhető a kimenőszámlák átadási lehetősége már a Zeus Vállalat Irányítási Rendszer felé is a "VIR" rendszereinkből!

 Az év hátralévő részében ismerkedjen meg a FuvarSys VIR-el, kérje bemutatónkat, hogy egy új rendszerrel, zökkenőmentesen kezdhesse a 2017-es munka évet.

A telepítés, bemutatás az Interneten keresztül díjtalan.

Kérem keressen vagy kérjen visszahívást állunk rendelkezésére!

 

E-Mail Fuvarbörze Modul

A FuvarSys VIR rendszert használó partnereink számra élesítésre kerül 2016.08.01.től az E-mail Fuvarbörze. Ezzel a modullal tetszőleges partnerkörnek adhat fuvarajánlatot a berögzített fuvarnapló tételei közül.

  Több mint 15-éve működő SzámlaSys rendszereink is áttérnek a „VIR” csoportba, megkapva minden modern fejlesztést. Így ez a rendszer is már SQL alapú lett, de megtartottuk a kis költségvetést így továbbra is pár ezer forintért lehet évente egy teljes értékű Számlázó és Pénzügyi Kontrolling rendszere immár egy vagy több gépes hálózaton vagy akár távoli gépen keresztül.

További információ, árajánlat : info@ctmszoft.hu címen.

Vagy kérjen visszahívást!


 

NAV Adatexport - 2016

Tisztelt Partnereink!

2016. Januártól azok a számlázó programok melyek nem rendelkeznek NAV adatexport lehetőséggel, számlázásra nem használhatóak. Kérem a szerződéssel nem rendelkező partnereinket, hogy a folyamatos munkavégzés miatt keressenek minket a rendszerüket frissítjük egyedi árajánlatunk alapján!

Érdeklődésinfo@ctmszoft.hu


 

MNB Árfolyamok

Rendszereink 2017.04.20.-a utáni frissítéstől alkalmasak az MNB árfolyamok automatikus letöltésére. Ha nem kapott a frissítési információt kérem jelezze az info@ctmszoft.hu címen.

Raklap Modul v2.0

A FuvarSys VIR rendszerbe bekerült a Raklapkezelő Modul 2.0. verziója! Ez már a raklap elszámolást több lépésben is engedi, valamint azt karton szinten tárolja.

További információt kérhet: info@ctmszoft.hu címen.

fordított adózás

Több partnerünk megkérdezte mostnában miért van a számlán rajta, hogy "fordított adózás"? Ez bizonyos esetekben a számla kötelező adattartalma ami az alábbi hatályos linkről lekérdezhető. Kérem látogasson el ide (NAV)...

Ha kérdése van kérem keressen: info@ctmszoft.hu

Nyomtatás vezérlő!

FuvarSys VIR rendszert kap egy új nyomtatásvezérlőt smile, ezért az áttérés ideje alatt a nyomtatványok kétfajták lehetnek. Az áttérés folyamatos, megértésüket köszönjük.

10% Kedvezmény a FuvarSys szakmai közösségének!

Tisztelt Partnereink!

Engedjék meg, hogy Örömmel és Tisztelettel figyelmébe ajánljunk egy régi partnerünk Önöknek szóló ajánlatát.

További szakmai sikereket kívánunk!.


10% KEDVEZMÉNY MINDEN FUVARSYS felhasználónak, szakmai közösségének!

Mit kínálunk?

AEO minősített Vámügynöki szolgáltatásokat, a feddhetetlenség jegyében.

Tovább >>>


 

Adóhatósági Ellenőrzési Adatszolgáltatás – 2016

23/2014. (VI. 30.) NGM rendelet 2016. január 1-jétől hatályos 11/A. §-a értelmében a számlázó programnak olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval kell rendelkeznie, amelynek elindításával adatexport végezhető.

cTm Szoft által forgalmazott, üzemeltetett rendszerek ennek az előírásnak megfelelnek ezért a rendszerek kapnak egy frissítő csomagot melyet az év végéig a partnereinknek megküldünk vagy az folyamatosan igényelhető.

További információ: info@ctmszoft.hu címen vagy a +36 20/980-7628 telefonon kérhető.


Számla Eredeti példány

A hír nem új de mivel a rendszereinkről mi is folyamatosan vesszük le az Eredeti 1. példány feliratot, és ezzel kapcsolatban merül fel kérdés partnereinkben, érdemes újra beszélni róla.

A nemzetgazdasági miniszter rendelete 2010. szeptember 27-ével hatályon kívül helyezte azt a rendelkezést, amely szerint "A számlázó programnak a számla adattartalmának papírra nyomtatása során biztosítania kell, hogy a számla eredeti és másolati példánya egymástól megkülönböztethető, és eredeti példányként csak 1 példányban legyen nyomtatható." Eddig a hír és ami ebből levezethető következtetés, hogy egyértelműen megszűnt mindenféle példány-sorszámozási és példányszám feltüntetési kötelezettség a számítógépes számlákon. A számlapéldányok hiánytalan elszámolásának ezentúl nem feltétele ezek feltüntetése. A szigorú számadásnak sem feltétele ezek feltüntetése. ”

 

Új partnereink : 2014 I. félév.

2014-06-23 14:31:37

Akik 2014 első félévében a rendszereink mellett döntöttek. Fuvarszervező rendszereink új partnerei:

Morgan Kft.; Samanthiel Kft.; Balázs Kft.; Fenyőfa 01 Kft.; Gellért és Társa Kft.; Minoki Kft.; Nord West Cargo Kft.; SCSIBU KFT.; Székesi Kft.; Ká-Sza Kft.; Cargoroll S.r.o; Slniecko S.r.o.; Premium freight S.r.o.; Nás-Ka S.r.o.

Éttermi rendszereink új partnerei: Figula Pincészet Kft.; K & A Pékség Kft.

További jó munkát kívánunk!

PROFORMA készítés.

2014-04-09 09:25:37

A SzámlaSys v2014 új verziójába bekerült a Proforma készítés lehetősége akár HUF-ban akár EUR-ban.

Bővett infomációt kéthet : info@ctmszoft.hu

Levelezési cím változás!

2014-04-07 09:17:23

Tisztelt Partnereink!

Cégünk levelezési címe megváltozott.

Az új levelezési címünk

 

8202 Veszprém, Pf. : 702

Telefonszám változás!

2014-03-26 13:45:34

Tisztelt Partnereink!

Technikai okok miatt a vezetékes telefon és fax számunk megváltozott.

Az új telefon és fax számunk:

 

+36 88 270-315

A mobil és az e-mail elérés természetesen a régi.

FuvarSys - Libra 3S

2014-03-26 09:39:53

A FuvarSys rendszerből kontírozott Főkönyvi feladás elérhető a Libra 3s kettős könyvelői rendszer felé is.

Kérjen bővebb infomációt: info@ctmszoft.hu

Borítékcímző modul 2014

2014-03-26 09:14:01

A FuvarSys rendszer új borítékcímző modult kapott.

Bővebben << itt olvashat >>

FuvarSys – Novitax

2014-03-20 09:14:01

A FuvarSys rendszerből kontírozott Főkönyvi feladás elérhető a NOVITAX kettős könyvelői rendszer felé is.

Kérjen bővebb infomációt: info@ctmszoft.hu

E-mail üzenet (2013-10-04 08:35:10)

Tisztelt Partnereink!

Sajnos az Invitel szolgáltatónk napok óta e-mail gondokkal küzd, így az elmúl 2 napban nem kaptuk meg az Önök leveleit. Kérem ezeket továbbítsák a ctmszoft@gmail.com címre.

Köszönjük a megértésüket. cTm Szoft Bt.

Útnyilvántartás (2013-09-19 09:11:27)

FuvarSys v2014 verziót bővítettük Útnyilvántartó modullal. Kiknek ajánlott? Minden olyan cég aki rendelkezik Szervizkocsival vagy „kulcsos” kocsival... vezet Útnyilvántartást a megtett utak nyilvántartására – ennek könnyítésére és egyrendszerben való kezelésére hoztuk létre a modult. A modul minden SQL alapú FuvarSys-be beépíthető amit kérésre végzünk el. Bővebb információ kérhető : ctmszoft@ctmszoft.hu e-mailben.  

FuvarSys partnereink. (2013-09-19 08:27:24)

Az év második negyedévében a FuvarSys mellett döntöttek...
 • Kovács-Trans Kft,
 • Europe Transport Hungary Kft,
 • Mertis Hungary Kft,
 • GMM Logistics Kft,
 • Bernard és Partners Kft,
 • Lolliens Kft,
 • Gordon Ring Kft,
 • Alredo Family Kft,
 • További jó munkát kívánunk! 

Hu-Go (Útdíj) (2013-07-18 14:23:34)

Tisztelt partnereink! A bevezetésre kerülő útdíjjal kapcsolatban... a FuvarSys-ben az útdíj mint fuvarhoz kapcsolódó szolgáltatás számlázandó. Ehhez módosításra nincs szükség, de a pontos információáramlás érdekében a rendszert módosítottuk.A módosított verzió képes a Fuvardíj mellett rögzíteni az útdíjat is, azt vagy manuálisan vagy automatikusan a tétel számlázásakor a számlára is teszi. A módosított verzió kimutatja partnerenként és járatonként is az összesített útdíjat. A módosított verzió e-mailben igénylehető és az igények beérkezési sorrendjében építjük be a modult.

Pénzforgalmi szemléletű Áfa (2013-01-07 14:55:08)

Ha a vállalkozása ezt az Áfa fizetési módot választotta, akkor ezt a kiadott számláin fel kell tüntetni. Ez lehet a pontos jogszabályi hivatkozással is, vagy anélkül, egyértelmű szöveggel. Például megfelelő szöveg lehet a következő is: " A számla kiállítója az általános forgalmi adóról szóló törvény pénzforgalmi elszámolásról szóló XIII/A. fejezetében meghatározott szabályokat alkalmazza."

Mivel ennek minden számlán szerepelni kell, ezért javasolt, hogy a számla láblécében beállítható szöveget bővítse, módosítsa ennek megfelelően, és akkor automatikusan megjelenik minden bizonylaton. 

Évváltás 2012-2013 (2012-12-03 11:05:44)

Éves átállás teendői a FuvarSys-ben

Ismét közeledik az évvége, és az új év megnyitása a programban a már megszokott módon történik, természetesen az új partnereink részére erről bővebb tájékoztatást adunk az alábbi körlevélben, ez a régi partnereink részére is hasznos útmutató lehet.

Itt töltheti le a körlevelet.

Informatikai megoldás rugalmasan? (2012-11-08 14:35:00)

Igen! alkalmazkodva a felhasználói igényekhez:

FuvarSys

 • Az internetes platformnak köszönhetően gyors és költségkímélő megoldás:
 • - a telepítésre,
 • - a technikai és felhasználói segítségnyújtásra,
 • - a távszervízre.
 • - az egyedi fejlesztésnek köszönhetően rugalmasan elérhetők:
 • - a tesreszabás előnyei,
 • - és az egyedi módosítások.  

Törvénytervezetek 2013.évre (2012-10-16 12:20:08)

 A vállalkozásokat érintő új adónem a kisvállalati adó

Számlázást érintő változások..

Elektronikus számlázás  (2012-10-11 13:53:24)

Cégünk az elektronikus számlázásra való áttérés mellett döntött, a bevezetés, átállás folyamatosan történik A partner cégünk a Számlaközpont Zrt, szolgáltatásairól bővebb információ awww.szamlakozpont.hu oldalon található.

<<< Bővebben >>>

Új partnereink. (2012.07.01.)

Az év második negyedévében a FuvarSys mellett döntöttek...
 1. KIS-TRANS-SPED KFT. 
 2. BIZZ TRANS LOGISTIK KFT.
 3. A1-SPED KFT.
 4. ABL-VÁM SPED KFT.
 5. MEGA TRANS GROUPAGE SERVICE KFT.
 6. ENGLOGINV KFT.

További jó munkát kívánunk!

T e s z t ü z e m  v é g e!
Sikeres tesztüzem után már folyamatosan elérhető az OnLine fuvar WEB oldal.
www.baulogistik.hu
Szállítói-számla átadás. (2012-06-19 12:41:40)

A Kulcs-Soft Kft. Kettős könyvviteli rendszerékez elkészült a Szállítói-számlák átadó modul is a FuvarSys Rendszerhez.

Információ : ctmszoft@ctmszoft.hu

Készített termékek kezelése. (2012-06-01 23:34:52)

 modullal bővült a RakSys rendszer. Lehetőség van a helyben készített termékek (ételek, italok) összetételkártya alapú elszámolására. Kérjen bővebb tájékoztatót.

Román számla készítés (2012-05-22 12:05:11)

A FuvarSys-be beépítésre került a Szlovák számla mellett a Román számla is. Így a magyar FuvarSys felületén elkészíthető már Románul is természetesen román előírásoknak megfelelő számla, akár RON vagy € pénznemben.

Adatkapcsolat (2012-05-14 22:01:05)

Elkészült és minden rendszerünkhöz igényelhető a „Számlakapcsolati modul”. Használható pl. Főkönyvi kapcsolatra más könyvelői rendszerekhez.

Bővebben >>> 

FuvarSys üzembeállítás. (2012-04-18 13:13:48)

Az első negyedévben tovább bővült a FuvarSys felhasználó partnereink köre. Az alábbi cégeknél került bevezetésre a FuvarSys v2012 különböző kiépítésekben.

OVIT Országos Villamostávvezeték ZRt.
Falcotrans Kft.
KYT Logistics And Trading Kft.
TRUXandra Kft.
TRUCK TEAM 2002 KFT.
GERECSE  TRANS s.r.o.

Kulcs-Soft kapcsolat

A FuvarSys kimenőszámláit öszekapcsoltuk a Kulcs-Soft Nyrt  Kettőskönyviteli

Nincs kép

rendszerrel, így ezzel is elérhető a számlák átadása és igényszerint beépítjük partnereink részére.

Infomáció : ctmszoft@ctmszoft.hu

NOVITAX kapcsolat

A FuvarSys kimenőszámláit öszekapcsoltuk a NOVITAX Kettőskönyviteli

Nincs kép

rendszerrel, így ezzel is elérhető a számlák átadása és igényszerint beépítjük partnereink részére.

Infomáció : ctmszoft@ctmszoft.hu

BetaSoft Kapcsolat

A FuvarSys kimenőszámláit öszekapcsoltuk a BetaSoft Kettőskönyviteli rendszerrel, így ezzel is elérhető a számlák átadása és igényszerint beépítjük partnereink részére.

Infomáció ctmszoft@ctmszoft.hu

eu_palyazat.jpgNépszerű a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztésére irányuló pályázat, most igényelhető Számítástechnikai eszközök, alkalmazások beszerzésére.

Bővebben >>>

Hírek

 • OnLine Számla 2020.07.01.
  2020-02-01 07:47:57
  2020. július 1-jétől áfa értékhatárra tekintet nélkül kötelezővé válik az online számlakiállítás vagy más néven OnLine Számla beküldés, ha a vevő is adóalany. 2021-től pedig a magánszemélyek felé kiállított számlára is igaz lesz ez. A rendszereink ezt a feladatot elvégzik, ha kérdése lenne akár új vagy régi partnereinknek kérjük tegyék fel azt a ctmszoft@gmail.com címünkön.
   
 • Tisztelt Partnereink!

 • FuvarVIR v2020 bemutató
  2019-10-04 08:00:46

   Kérjük ismerkedjen meg a FuvarSys VIR ( Fuvarszervező, Költségkezelő és Pénzügyi rendszer-el ). Mi elvisszük Önökhöz és bemutatjuk Novemberben! Időpont egyeztetés miatt kérem adja meg elérhetőségét a ctmszoft@gmail.com címre - Visszahívjuk!


   

  Vagy jelentkezzen ingyenes szofverbemutatóra!  >>> Jelentkezés <<<


   

  Üdvözlettel : cTm Szoft Bt. 

 • Változás!
  2019-04-30 06:45:20

   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy hónap haladékot biztosít az OnLineszámla 2019.05.02-re tervezett módosítások bevezetésére! A rendszereink ennek a törvénynek megfelelve dolgoznak már, így a partnereinknek nem kell semmit sem tenni, de a hasonló változások miatt a frissítések elvégzése fontos feladat marad!


   

 • OnLine Számla v2.0
  2019-03-27 08:08:00

   

  Úgy érzi sokat frissítjük a rendszereinket? Unja is talán? 
  Kérjük ne tegye, az Ön érdekében tesszük..., hogy mik változtak és fognak a jövőben erről olvashat az alábbi linken! Online Számla v2.0

 • NAV OnineSzámla 3. hó!
  2019-03-18 08:08:58

  A NAV kötelező Onlineszámla módosításainak megfelelően a rendszerinket a hónap folyamán cseréljük!


   

 • LOG Raktár v2019
  2018-11-29 08:45:16

   Partnereink igényeihez igazodva Önállóan is forgalmazzuk  ezt követően a “LOG Raktár” rendszerünket! A rendszer alkalmas egy komplett logisztikai raktár irányítására (Betárolás, Komissió, Kitárolás stb.) További információ, bemutató igénylés : ctmszoft@gmail.com címen.

   

   

 • NAV Online Számla Rendszer Státusz
  2018-07-01 05:17:08
  Elindult az Online Számla Rendszer! Itt ellenőrizheti, hogy éppen elérhető-e?

   Jelenlegi állapot? 


   

 • NAV OnLine számla
  2018-06-25 07:55:01

  Tisztelt partnereink!

  A NAV-hoz történő beküldő modul telepítését elkezdtük, ezért legkésőbb 2018.07.02 már ezzel a modullal kell rendelkezni. Ha nem kapott erről tőlünk értesítést akkor kérem e-mailben jelezze. Ha nem tervez mostanában vagy általában 100 000 Ft –t meghaladó áfa tartalmú számlát kiállítani akkor  első körben nem de az ilyen számlázásig majd át kell térni-e. Köszönjük az együtt működést!


   

 • Éles regisztráció
  2018-06-18 15:29:56

  Mától éles környezetben, a

  https://onlineszamla.nav.gov.hu

  oldalon elvégezhető a 2018. július 1-jétől kötelező számlaadat-szolgáltatáshoz szükséges adózói regisztráció és felhasználó kezelés.

 • Korábbi híreink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Szavazás

Ön hogyan szeret megismerkedni egy új rendszerrel?
Interneten keresztül
Személyesen
Asztali nézet